• Soru & Cevap
  • Pervaneli uçaklardan sıkıldım. Jet alsam kullanabilir miyim?

Arkadaşlar pervaneli ve yavaş uçaklardan sıkıldım. Maç başına 5-6 kill alabiliyorum. Bazen bu 15 falan da olabiliyor. 4.0lık III. Rütbe uçaklara gelmek üzereyim fakat biraz sıkıldım açıkçası. Son seviye jet alıp hem uçak açmayı hızlandırmak istiyorum hem de sıkıntımı biraz gidermek. Sorum şudur ki son nesil jet uçakları kullanmaya çalışırsam hiçbirşey anlayıp paramı çöpe atmış mı olurum? Antrenmanda denediğimde fena değildim gibi roket falan atmasını biliyorum. Eğer cevap kullanabilirsinden yana ise bana almalık premium rus/sovyet jetleri önerebilir misiniz? Tercihim avcıdan yana çünkü dog fight yapmak favori oyun tarzımdır.

• Jan 12 2025
  • 2
  • 3
  • 0
  • 0

Fidel almak istediğin uçağın Youtube’da oynanış videolarını izle ve radar kullanımı rehberlerine mutlaka bak sonra bir kaç maç attıktan sonra alışacaksın

• Sep 24 2020
    • 375
    • 982
    • 457
    • 0

ByLunaci Teşekkür ederim hocam. Bir kaç video izledim ve sanırım f5c’den yana olacak tercihim. Sizin şahsen önereceğiniz bir jet var mıdır peki?

• Jan 12 2025
      • 2
      • 3
      • 0
      • 0

Fidel Kendin test sürüşü yapıp dene hepsini, benim tavsiye ettiğim uçak senin oynanış stiline uymayabilir.

• Sep 24 2020
        • 375
        • 982
        • 457
        • 0

Türkiye'nin en büyük War Thunder Türk Oyuncu Topluluğu

©2020-2025 War Thunder Türkiye