F14DSuperTomCat Ek olarak War Thunder forumda rezil olduklarını da paylaşsaydın keşke 🙂, İngilizce bilmeden translate ile laf yetiştirmeye çalışıyorlardı birde gariplerim.. Doktor olduğunu idda eden arkadaş ayrı komik bir eleman.
beldegl Garip bir milletiz türk ler türke düşman (onlar türk değil lafı en büyük örnektir türk olmadıklarının hem türk duşmanlar hemde türküz diyolar çok garip)
bedirhansomuncu İftiralara ve kışkırtmalara yenik dusmedigimizi bı su tr community sine ogretemedik 🙁
Oldbear_ geldim gidiyorum, oyunlarda bizim milletin birbirini yemesi bitmedi. boş işler boş konular, sadece normal oyunu oynasak ta gerginlik yaratmasak daha iyi değil mi
ByLunaci Oldbear_ haklısın Sezgin abi bir şey yapmıyoruz yapmıyoruz sonra biz karalama yapıyormuşuz, üşenmden kronolojik olarak sıraladım hepsini. 02.06.2024 - 08.02.2024 tarihlerinden beri bunların trolleriyle uğraşıp boşuna zaman kaybettik.
TrTaekwondo Osmanlı şarkısını açıp türk türkü s*kmeye hazır olan evladı wttr sunucusuna saldırmasına kahkahalar içersindeyim. TRN tayfa böyle olduğunu bile bile sunucudan çıktım kanımda hissetim. OLDU BE KANKA
Apexx 12.7 TRN avına çıktık yoklardı daha düşük BR mi girmeliydik bıcırıkların battleratingine düşmek için?
smizara Benim yorumumu koyup boşuna banlamadık kimseyi demişsinizde olay örgüsünde ilk ban yiyorum sonra onları yazıyorum 😃 Birde üstüne bizim sunucuya gelip trollük yapıyorlar demişsiniz tek bir trollüğüm olmadı kaldıki ben TRN filo üyesi bile değilim çoğu dc de varım sohbet muhabbet için. Yorumuma da aynen katılıyorum biz türkler harbiden ruslardan beteriz sikko sikko tartışmalar yaratıp milleti banlıyorsunuz WTTR den. Ben olayları bile bilmiyordum banlanana kadar yukarıda ss dede soruyorum niye diye. Türklerle oynamama kararım oldukça yerinde duruyor bunlara bakınca. Ayrıca böyle leş bir topluluk ile de türkleri temsil ettiğiniz takdirde türklerin söz hakkı olmayacağı da belli oluyor.