UgurTRN ve ITRNI Filosunu Kontrol Edememesi
Herkese selam dostlar, yakın zamanda WTTR sunucularından yasaklanan TRN tayfasının etrafa yanlış bilgiler vermesinden dolayı detaylı bir konu açmak istedim.
Biliyorsunuz ki yakın zamanda TK olayları başladı ve TRN mağdur edebiyatı yapıp sağda solda ağlamaya başlamış ve bizlere olmayan ithamlarda bulunmuşlardır. Bu konu altında tek tek görselleriyle videolarıyla birlikte sizlere detaylıca göreceksiniz.
İlk TK Alay Geçip Özür Dilemeleri
Tarih: 02.06:2024
Görmüş olduğunuz gibi ilk TK’yı atıp Discord sunucularında filo üyemizle dalga geçiliyor, bu karşılık bizim sohbette ’de aynı şekilde 1 - 2 kişi dalga geçiyor.
Sonrasında bir kaç üye TRN’den gelip sohbeti trolliyorlar ve o kişilerin hepsini WTTR DC’den yasaklıyoruz.
O gece aktif olan yetkililerden @Kinda ve @leykauf ile iletişime geçip seslide Ugur ve Kaiser ve TRN’deki mreren103 i seslide özür dilettirip konuyu kapatıyorlar.
Olayın sabahında Kaiser DC’ye şu şekilde mesaj bırakıyor.
WTTR sunucusunda sohbette bizi hedef gösteriyorlar ve bize komik şekilde kitle yönlendiriyorsunuz diyorlar fakat kendi kitleleri buraya gelip çeşitli trollükler yapıyorlar. Banlanan kişilerin boşa bantlanmadığı bir üstteki ekran görüntüsünde belli oluyor.
Sonrasında TRN DC’de geçen bazı muhabbetler
Bu ekran görüntüleri sonrasında akşam tekrar iletişime geçip, Uğur ve Kaiser acemiliğimize geldi topluluğu yönetemiyoruz filomuzdaki adamlar bizi dinlemiyor gibi söylemlerde bulunuyorlar bende, çeşitli tavsiyelerde bulunuyorum.
2. TK Olayı
Biz burada halen TK atmıyoruz, ne kadar filosu INFAZ olsada TRN dc deki ufaklıklardan biri buna bir şey demedik, görmezden geldik ve INFAZ filosunun lideri Efe Uygar ile konuştuğumuzda TK attıktan sonra bu kişi TRN filosuna geçiş yapmış, rütbe atladı herhalde 🙂
Discord Baskını Küfürler ve Hakaretler
Tarih 05.06.2024
06.06.2024 DC baskını
Daha sonra hadi dedik bunlar acemi dedik tekrar iletişime geçtik.
Ek olarak bu videoyu yapan kişilerden biri TRN’nin moderatörü (ElmaYiyici)
Ekran görüntüsünde belli olduğu gibi videoyu düzenliyorlar ve daha da komik olanı sohbette şöyle muhabbet dönüyor.
Uğur banladık deyip 3. Duyuruyu geçiyor DC’de genel sohbette olayı bilmeyenler bile dahil oluyorlar konuya. Halen daha filosundaki kişiler bunu dinlemiyor.
3. TK olayı
Burada da klasik gene banladım vb diyor
Küfür dediği de oyun sohbeti değil, DC filo sohbetinde etiketleyip bana attılar TK yiyen kişide doğal olarak sinirlenip DC’den genelle yaparak küfür etmiş ve sonrasında küfür silindi zaten.
Sonrasında tekrar seslide konuşuyoruz, gene özetle engel olamıyoruz yönetemiyoruz vb vb 4 - 5 kişi daha var böyle diyor. ( Yani halen 4 - 5 kişi bize TK atabilir. )
4. TK Olayı (08.06.2024)
Hadi diyorum tamam acemi bu laf dinletemiyor topluluğuna tekrar iletişime geçiyorum.
Burada yazıyorum, TRN bizimkilerin canı sıkılmaya başladı burumdan, bizimkilerde vuracak artık deyip bekliyorum ( artık o 4 - 5 kişiyi de atar mı banlar mı bilemem ) sonrasında böyle cevap gelip sunucuda bana 1 Hafta Zaman aşımı atıyorlar. Cevap bile yazamadım ne oluyor dedim ayrıldım DC’den arkamdan yazdıkları
Komik olan ise biz insanca yaklaşıyoruz, sürekli insanları kışkırtıyorsunuz, İnsanları yönetemiyorsan gerçekten o filoyu devret. 5 - 6 ay önce biri daha böyle demişti ki zaten arkadaşlarmış 😃 Ayrıca yaklaşık olarak 7 gündür filosundakiler bile dinlemiyor ben yaklaşık olarak 303 filo üyesine durun dedim ve 1 kişi bile 7 gün boyunca TK bile atmadı.
Yaklaşık 02.06.2024 tarihlerinden 08.06.2024 tarihlerine kadar sürekli alttan alıp acemiler hata vb dir deyip tolerans tanıyoruz.
Sonrasındaki gelişmeler
08.06.2024 - 23:48 TRN TK Atma Duyurusu
Sonrasın da kendi DC’lerin den bu tarz duyuru geçiyorlar, yani TK atabilirsiniz anlamına geliyor ve zaten 7 gündür adamlar çeşitli TK’lar trollükler yapıyor duyuru atıp daha da kışkırtıyor kişileri ve TK’ya teşvik ediyor.
08.06.2024 - 23:53 WTTR TK Atma Duyurusu
Artık bizde yapacak bir şey yok, 1 haftadır bunları uyarıyoruz alttan almaya çalışıyoruz herhangi bir olumsuz durum olmaması için orada öyle duyuru geçilince bizde filoda duyuru geçiyoruz.
Sonrasında, TK lar başlıyor ve bizden TK yiyen bir kişi resmi forumdan şu şekilde bir konu açıyor.
https://forum.warthunder.com/t/a-squad-itrni-team-killing-breaking-game-rules/115517
Burada ise kendilerini haklı çıkartmaya çalışıyorlar, bizim adımızı kirletmeye çalışıyorlar vb vb gibi yorumlar yazılmaya başlanıyor, bizde en son buradaki ekran görüntüleri paylaşıyoruz ve moderator burada tartışma olmasın diye konuyu kilitliyor.
Komik olan TK konusunda biri ben Doktorum diğeri Ben mühendisim vb diyor sanki sahibinden araba ilanı veriyorlar, iyice o konuda battılar.
Sonrasında filosundan 9 - 10 kişi ayrılıyor bizde acıyıp gene insanlık yapıp %10 güç ile vuruyoruz ve sohbette sadece TK atınları vurun diyorum.
Banladıkları Kişileri DC ye tekrar alıyorlar.
ElmaYiyici DC Baskını yapan kişi ve TRN’nin yetkilisi
UgurTRN ve komik esprileri ( 09.06.2024 )
Bu seferde Youtube üzerinden beni karalamaya çalışıyorlar, bunların filosunu karalıyoruz demişlerdi bize biz 1 haftadır alttan alarak düzgünce konuyu kapatalım dedim, ama bunlarda konuşarak çözülecek bir zeka seviyesi göremiyorum artık.
Son olarak cevabım
Benim yakınımdaki bir çok kişi zevkine video çektiğimi ve yayın açtığımı bilirler isteyen FSM Kanuni’ye de sorabilir ve WTTR’deki filo üyelerine de sorabilirler.
Yazılı olarakta şöyle ispatlayabilirim, Türk ağacı hakkında çalışma yürütülen bir sunucuda Pilot Memişe zamanında yazmış olduğum cevap ki o zaman şartları kolaylıkla karşılıyordum.
07.01.2024
UgurTRN