Babayaga16 Arkadaşlar merhaba şuan abd M3A3 Bradley hafif tankını kullanıyorum mesafe ölçmeyi aktif ettim ayarlardan gerekli tuş atamalarını yaptığım halde mesafe ölçme çalışmıyor yardımcı olur musunuz ?
Babayaga16 ByLunaci açık hocam yani açık derken o modifikasyonu araştırdım satın aldım tuş atamaları da doğru shift tusuna basıp nişan moduna geçiyorum hedefe getirip tuşa basıyorum fakat aktif olmuyor
ByLunaci Babayaga16 İstersen benim kontrol ayarlarını atarım yada Discord sunucusunda var ise oradan da yardımcı olurum büyük ihtimalle ayarlarla ilgili bir sorun var normalde tuş atadağında çalışması lazım
Babayaga16 ByLunaci sana zahmet atabilirmisin youtube den baktım yaptım adamların ki çalışıyor aynı ayarları yaptığım halde bende olmuyor
Babayaga16 ByLunaci yine çalışmıyor yav mesafe bulucunun tuşunu değiştirdim acaba fare tuşu bozukmu diye yine aynı hiç tepki yok 🙁
Babayaga16 ByLunaci onu da denedim yav kafayı yiyecem çalışmıyor ne olabilir acaba çok saçma daha önceleri sovyet oynuyordum onda da çalışmamıştı