Video Linki
https://youtu.be/EwEC_TJuMeE?si=JrzL2CQXBtRX_7dB
Öncelikle herkese selam dostlar, bu karaktersiz bukalemuna prim vermemek için kara liste konusu açmamıştım.
@trkurt ’un kanıtlarıyla birlikte açıkladığı içerik ve War Thunder Türkiye topluluklarının daha sağlıklı olması için bu karaktersizin ifşalanmasında bende yardımcı olmak istedim ve bu linki paylaşabildiğim kadar her yerde paylaşacağım 🙂
Video İçerikleri
03:24 “N***r TOÇ Kimdir”
12:46 War Thunder Türkiye Camiası ile ilişkisi
19:36 Hatalar Çelişkiler Düzeltmeler
29:31 Latin Harfleri Cumhuriyet konusu
41:00 "Beni anlayacak kaç adam var
42:31 Cemre Demirel konusu
Ve diğer konularda YouTube’da videonun altında yazmakta ayrıca bu konuya bende bir şeyler eklemek istedim 🙂
ATATÜRK DÜŞMANLIĞI
Atatürk düşmanlığı ve müze tacizi bu videoda mevcuttur. Ayrıca bu konuya da bazı dosyaları ek olarak ekliyorum.
Partnerliğin Alınması
Kendisi Türk düşmanlığı yapıldı hololo dediği zamanlar partnerliği çoktan askıya alınmıştı aslında WT Adminleri Türk Düşmanı diye video hazırladıktan sonra Adminlerle bazı sohbetlerimizden ekran görüntülerini ekliyorum.
Türkçesi
Evet bu videoyu çekti çünkü onu 2023′ün sonuna kadar CC programından çıkardık tekrarlanan ırkçı ve aşağılayıcı videolar için O zamana kadar uslu durup durmadığını kontrol etmek için ona bir arka kapı bırakmak istedim. ama o köprüyü tamamen yakmaya karar verdi
Ve partnerliği alındıktan sonra Adminlere şu şekilde mesaj yazıyor 🙂
Türkçesi
Türkiye’nin en büyük WT içerik yaratıcısıyım. Seni son kez uyarıyorum. Ya haklarımı geri verirsiniz ya da bundan sonra tüm takipçilerime bir duyuru
yapacağım: War Thunder Oynamayın.
WT Steam oylamasından bile oyunun neler yaşadığını çok iyi biliyorum.
Sonuç
Buraya yaptığı hakaretler küfürler hepsi duruyor ama onları eklemedim bu konuya bu şahsın ne olduğu belli olması için bu konu burada duracaktır, umarım anlamışsınızdır gerçekleri 🙂
Şikayet veya önerileriniz için destek sistemimizden iletişime geçebilirsiniz.
https://destek.wttr.net/