ByLunaci GezToz üst mesajlarda anlattım aynı adımları uygularsin https://forum.wttr.net/d/394-yerel-fiyatlandirma-hakkinda/10
GezToz Burdada göründüğü gibi General questions related to store.gajin.net paneli bende yok ne yapabilirim?
ByLunaci GezToz Giriş yapmamışsın sağ üstten giriş yap Gaijin hesabın ile giriş yaptığın zaman diğer seçenekler gözükecektir.
ByLunaci GezToz sorun yok istediğin kadar sorabilirsin soru, destek talebin iletilmiş artık sadece bekleyeceksin.
GezToz abicim cidden bu sefer sinir oldum bakın yanıtıma cevap verdiler oyuna girdiğimde tl iken çık gir atınca yine dolar oldu ben ne yapabilirim artık
Hamsicik 1 hafta oldu daha yeni çözdüler işten eve döndüm bi baktım gene dolar bunlar tekrar cevap verene kadar bundle süresi biter zaten
ByLunaci Hamsicik @Yesilmen tekrar destek kaydı açarak düzeltti durumu seninke aynı sorunu yaşamıştı.
Simurg Selamlar, ben Kıbrıs’ta yaşadığım için market fiyatlandırması euro olarak görünüyordu. Bununla ilgili destek kaydı oluşturdum yakın zamanda değiştirileceği söylendi ve beklemeye girdim. Sonra dolar olarak değiştirdiklerini gördüm… TL olarak görüntüleyebilmem için nasıl bir yol izlemem gerekiyor daha önce başına gelen varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Not: VPN kullanmanın özellikle yasak olduğunu belirttiler…
ByLunaci Simurg Kıbrıs için durum geçerli değil galiba, ticket açıp durumu detaylı olarak belirtin TL kullandığınızı vb.
Simurg ByLunaci Ticket açtım düzeltileceği söylendi ve eurodan dolara “düzelttiler” 🙂 Tekrardan ticket açtım ve yanıt bekliyorum şuan. Cevabınız için teşekkür ederim.
Bora_COMRADE farkından olmadan geçen gün vpn le wt ye giriş yaptım ve çıktım, bu gün paket almak için gaijine girdim yerel fiyatlar yazıyordu. giriş yaptıktan sonra dolara döndü, şimdi ticket attım bitane ne zaman dönerler Allah bilir