my setup arkadaşlar war thunder oynadığım ekran sağda ana ekran yayın takip karşımda dc veya obs solda 4. ekran 2. pc dedir oda space desk driver kullanılarak paylaşılıyor lan kablolu olarak yani 4 ekran lı bir setupım var ama ekran kartım over clock ta zorlamam sonuıcu epey hasar aldırdık daha iyi olması için uğraşacam kasalıya geçiş planım bütçe ayarlarsam olucak o zman her şey güzel olacak

• Mar 07 2022
  • 1
  • 4
  • 8
  • 0

Bu da benden olsun sizin kadar yetmem ancak "Sarı Kız"dan bu kadar geldi. 🙂
    Şimdilik. 😄
    Hedeflerim;
    Twitch yayın
    VR gözlük
    Ekran Kartı 1060′dan arttırmak
    Kokpit Joystick

• Feb 21 2022
    • 49
    • 278
    • 157
    • 0

kasalı aktif değil agam keşkeeeee ama aktif olacak yeniliyecem celeron 2300 var 3 gb ddr 2 ram filan baba yadigarı işte

• Mar 07 2022
      • 1
      • 4
      • 8
      • 0
      bir yıl sonra

Merhaba arkadaşlar. Açılmış konulara baktım ama göremedim. Sistem savaşlarına yazayım bari dedim. Kesinlikle bu iş bütçe meseli ama mukayese edebilmek için. Xbox X veya Ps 5 warthunder oynamak ve grafik kalitesinden zevk almak için ideal midir, adamlar 4k oyun oynatırız diyor yada üzerine 15-20 bin tl daha ilave yaparak amd işlemcili rtx ekran kartlı bi modele mi yönelmek daha uygun olur. Eğer pc topla diyorsanız da işlemci ram ve gpu için warthunder da 2k monitörle güzel güzel oynarsın dediğiniz bir konfig var mıdır, mesela ekran kartını 16 gb altını alma ram ini daha sonra 32 yaparsın bütçen olduğunda veya cpu ya aban, ekran kartını ve ram ini daha sonra 16 veya 32 yaparsın vs vs gibi.

• Aug 24 2023
      • 0
      • 6
      • 2
      • 0
      7 gün sonra

merhaba,
      şöyle bir sistem toplamaya karar verdim. Bütçe ve donanım konusunda az çok bilgi verebilir belki. öncelik warthunder oynamak ama ileride F1 oynamayı da planlıyorum. Bunun için malum olarak 7-8 ay sonra bir ekran kartı almak icap edecektir, şimdilik ona bütçe ayırmak istemiyorum. 2k oynamak istiyorum. WarThunder için şimdilik işlemcinin grafik performansıyla idare edeceğim. anakart tercihimde optik ses çıkışı ve wifi olması ve display portunun olması şartıyla önerilere açığım. Ekran kartında 4090 veya 4080 gibi yüksek performanslı kartlar ile 3060 Ti arasında, warthunder oynarken aman aman bir fark olacak mıdır bilemedim ama F1 oynarken illa olacaktır diye düşünüyorum. Burada tecrübelerinizi iletirseniz memnun olurum. Yine aynı şekilde anakart-ram ilişkisinde de Mhz ve CL değerlerinde yorum yaparsanız memnun olurum.

• Aug 24 2023
      • 0
      • 6
      • 2
      • 0
      21 gün sonra

Tekrar merhaba, sistemle uğraşmak istemedim ve XboX series X aldım. klavye set ayarı ve grafik ayarları yapan var mı aramızda? televizyon Lg 49″ UHD 60Fps li bir model.

• Aug 24 2023
      • 0
      • 6
      • 2
      • 0

TufanBal hayırlı olsun kontrol ayarları için bir rehber hazırladık rehber bölümünde size yardımcı olacaktır.

• Sep 24 2020
        • 377
        • 988
        • 459
        • 1

Türkiye'nin en büyük War Thunder Türk Oyuncu Topluluğu

©2020-2025 War Thunder Türkiye