nerdeyse 1.5 yıldır 6.0 ussr oynuyorum. oyun dağılımları genelde yarıya yakın 6.3 diğerleri az ama dengeli olurdu. son 6 aydır maçlarımın %90nı 6.7 yada 7.0. kalanıda 6.3. neredeyse 5.7 hiç maç görmedim.
sonra
maçlarda birşey gördüm, düşmanda 4 tane filan 6.7 yada 7.0 tank varken, bizim takımda ya yok yada 1-2 tane var. olanlarda aubl74 yada 2s19m1 gibi MG ile ölebilen tanklar. ama bu sırada karşıda 4 oyunculu jagtiger tiger2 versiyonları ferdinand t29 t34 vs var. replayleri seyrettim, gerçekten bizim takımda karşıdan daha az uptier tank var yada uptier tank yok ve inanılmaz vakit kaybı. kısaca birşeyleri ispat edemem çünki adam uptier tank yerleştirmiş ama oyuna girmemiş olabilir.
konu hakkında wt forumda konu açıyorum acaba bir sıkıntımı var diye anında kapatılıyor, matchmaker (MM) ve balans konusuna yönlendiriliyor. orasıda aktif değil, birileri göremiyor.
veeeee
bugün, gelen güncelleme ile maç sonu takımın ve düşmanın tanklarını ve brlarını görebiliyoruz. ve bugünki ilk maçımın özeti
benim takım
1 oyuncu ve bir adet 6.7 tank (is2 1944)
düşman takımı
3 oyuncu ve 11 (evet onbir adet) 6.7 tank
oyuncu 1 tankları : jagtiger - tiger2h - tiger2p - ferdinand
oyuncu 2 tankları : T34 - M26 - T26E5 - M56
oyuncu 3 tankları : tiger2h - tiger2p - lekpz M41
aylardır bunu ispat etmek için uğraştım ve forumlara yazdım ama konu kapatıldı, bugünki hemen üstde yazdığımda kapatıldı. neden bu konuşulmuyor. bu cidden normal değil. delemediğiniz ve anında öleceğiniz bir düşmanın önüne koyuyorlar takımı. mesela üstdeki maçda benim takım ortalaması 5.7 iken, düşman takım ortalaması 6.3.
en son gaijini basacam. yada bir mülteciye para vericem tüm çalışanları dövsün. böyle bir oyunu hiç ettiler.