Uzun zamandır War Thunder oyunda sinematik ve hoş görüntüler çıkarmak hem kendimi hem de başkasını eğlendirmeyi seviyorum. Kanalımda sinematik ve edit yapıyorum ve şunu fark ettim. Youtube piyasasında gerçekçi savaşlar için tank içerik çeken az sayıda var. İçerik konusunda temelimi çoktan başladım. Güzel sonuçlar alıyorum. Güçlü yeteneklerimle beraber videolarımda vuruş efekti, kuş bakışı, ses efekti, komik bölümleri iyi değerlendiriyorum. Kimsenin sıkılmayacağı ve maçın boş kısımlarını kesip aksiyon bölümlerini yerleştiriyorum. Kanalın yorumlar eleştirilere tamamen açığım kısıtlama yok. Ben hariç çevreme ve başkasına nefret, kötü sözler içeren yorumları kaldırıyorum.
Şimdi gelelim tanıtım videosuna
Ghost recon oyun serileri benim favorim oyunlardan biridir. Tüm serilerini bitirdim. Kanalı yenide tasarlarken Ghost Recon oyundan referans alarak değiştirdim. Müziğin vokalini kaldırdım kendim yapmış olduğum yapay zeka seslendirme yaparak kanalı tamamen türkçe olacak şekilde dizayn ettim. Şimdi ise fragmanda aynı şekilde çekimler devam ediyor. Takipte kalın ve iyi seyirler.
Orjinal