danubex oyuna 2 aydır girmedim 2 ay sonra bi gireyim dedim kalıcı ban yemişim 3. parti yazılım kullanmadan ama öyle bişey yapmadım hile vs kullanmadım skin bile yüklememiştim araçlara ne yapmam lazım bayağıda para yatırmıştım top tier araçlarım falan vardı
ByLunaci Öncelikle geçmiş olsun. Hesap paylaşımı vb gibi bir durum oldu mu ? En son item satış diye bir sitede hesap kasıyorum diye ilan vermiş ve hesapları hileyle kastığı için tüm giriş yaptığı hesaplar yasaklandı. Burası resmi site değil destek kaydı açarak duruma itiraz etmenizi tavsiye ederim. https://support.gaijin.net/hc/en-us
MehmetSobi ByLunaci merhaba bende haksız yere ban yedim birçok premiıum araç almıştım herhangi bir skin bile yüklü değildi zaten sadece internet kafeden oynayabiliyordum yardımcı olanilirmisiniz 3.parti yazılım kulanmışım diyor internet cafe de nasıl program indirerek hile açabilirim anlamadım bunu yetkililere nasıl iza edicem hiç yardımcı olan yok hesaba diğer kardeşimiz gibi başkasının girip hile açtını düşünüyorum bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum iyi günler
ByLunaci danubex Zaten direk hesap yapmak yasak bir desteğe talep açıp yetkililerden cevap bekleyin, geri dönüş yapacaklardır. Talebi İngilizce yazarsanız daha hızlı dönüş yaparlar.
ByLunaci Destekten yanıt gelirse buraya yazabilirsin tekrar, aynı sorunu yaşayan kişilere yardımcı olacaktır bu konu
danubex ha bide sanırım biri hesabımı çalmış ve oyun oynamış yan hesabımdan girip baktım hiç açmadığım bi uçakla 30 maçı var hesabın ben değilim ona eminim uçağı açmıştım ama satın almamıştım oynayan kişi satın alıp 30 maç atmış
danubex ayrıca hesabı kullanan kişi 1000 altın kartal almış hesaba bu satın alımıda ben yapmadım kodla alınmış bide harici siteden kod almış sanırım
danubex dxdiag dosyalarımı istediler attım talebiniz gerekli uzmana iletilmiştir geri dönüş için bekleyin dediler bekliom
danubex banım açıldı biri hesabımı çalıp hile açmış 2 aşamalı doğrulamayı sakın devredışı bırakmayın tavsiyemdir
ByLunaci Hayırlı olsun, hesabının güvenliği önemli konu mutlaka 2ad vb yönetenlerle koruma altına alınmalı.