TR_GEN_TARIK_E Bildiğiniz gibi, oyunda Türk Hava Kuvvetlerine ait eski kare şeklinde bir armamız var. Ancak, Türk Hava Kuvvetleri tarih boyunca, tıpkı Amerikan armaları gibi 3 tür arma kullanmıştır. Bunlardan ilki, aşağıda sunduğum ve oyuna zaten eklenmiş olan KARE armadır. İkincisi, oyundaki F104S TAF uçağına eklenmiş olan ancak KARE olan gibi diğer uçaklar için kullanamadığımız iç içe geçmiş daireler şeklindeki armalı armadır. Bu armayı, özellikle Türk F16′ları başta olmak üzere birçok uçakta görebileceğiniz fotoğrafları ekledim. Aşağıda paylaşacağım Türk Hava Kuvvetleri resmi web sitesinde benzer fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz. Üçüncü ve son arma ise F35 ve KIZILELMA uçaklarımızda görebileceğiniz düşük görünürlüklü armadır. Bu 3 armayı da oyuna eklemenizi rica ederiz. 3= Düşük Görünürlük (AKINCI Standart Roundel ile KIZILELMA ise Düşük Görünürlük Olan ile) 2= Standart 1= Eski Standart Yaptığımız çalışmalar sonucunda ek de de görebileceğiniz üzere oyunda var olan 1. armamıza ek olarak 2. ve 3. armaların oyuna ekleneceği haberini vermekten mutluluk duyuyorum. Burda şunu da belirtmek isterim ilk başta gelişi güzel cevap vererek tepkimizi ölçmek istediler: Kendisini rapor edip üzerine aynı konuyu tekrar açtık bu şekilde gelişi güzel cevap vereni. Ve ardından En alttaki ek raporda da etiketledik kendisini. Şimdi kontrol ettiğimde verdiği cepabı değiştirmiş kendisi. Değiştirdiği cevabı da görebilirsiniz. Lakin burda şu şüpheyi verdi eklenmeyebilir mi diye lakin 2. konuda bize cevap veren kişi sağolsun ekleneceğini onayladı. Emin olmak için ikinci kez açtık ve oyuna ekleneceği hususundaki kesin bilgiye ulaşmış bulunmaktayız. Bu daha ilk adım inşallah yakında Türk TT sini de birlikte oyuna ekleteceğiz. “ BU BAŞARIYI TÜM TÜRK KOMİNİTESİNE ADIYOR VE BİRLİKTE DAHA NİCE ÜLKEMİZİ BAYRAĞIMIZI TEMSİL EDECEK BAŞARILARI BİRLİKTE KAZANMAYI ALLAHTAN NİYAZ EDİYORUM. ” =TurAF= TR_GEN_TARIK_E