[size=x-large]=WTTR= Turkish Player Community[/size]
-Öncelikle bu konuya okuyan herkese selamlar ve hayırlı kandiller, bunca zaman hep tek bir Filoda bulundum ve nadir de olsa birkaç filoya girip, çıktım, ama zaman içinde sevdiğim kişiler başka filolara gittiler veya kurdular, kimileri birbirine düşmanlık veya kin beslediler kimileri eski günleri özlediler, ama o eski günler maalesef eskide kaldı.
-Filoyu kurma amacım daha fazla bu tür olayları kaldıramadığımdan ve oyundan zevk alamamamdı, kimseye Liderlik veya başka bir şey hiçbir zaman taslamadım, beni bunca zamandır bilen tanıyan kişiler bilir.
-Kurmuş olduğum bu filo diğerlerin aksine topluluk filosudur ve wttr.net sitesinde de 3. sırada yer almaktadır en son eklenen filo olduğu için, filoma katılan kişiler istedikleri zaman ayrılabilir veya kalabilirler, ayrılırken ayrılıklar acı olduğu için filodan ayrılmasını yazı ile yazması yeterlidir.
-Ayrıca topluluk filosu olduğumuz için, diğer tüm Türk filolarına destek vermekteyiz, örnek verecek olursam (X Filosu) 1. Sezon da filo maçında sıralamada baya yükseldi ama belli bir yerden sonra tıkandı ve kaldı, sonraki sezonda eğer bizden isterlerse filo üyelerimize sorar isterlerse rahatlıkla o filoya gidip destek verebilir ve sıralamada daha da yükseltmeyi sağlayabiliriz.
-Oyunda Filo olarak sürekli filo maçları atacağız önemli olan bizim için kazanmak veya kaybetmek değil hep beraber oyundan zevk alıp tecrübe kazanmak ve bu oyunda oyunculuğumuzu bir üst seviyeye çıkarmaktır.
Ayrıca filo kuralları ve bazı bilgiler: filo.wttr.net sayfasında yer almaktadır.
Filo Discordu WTTR.net discordunun içinde gizli olarak yer almaktadır.