sadece rusya oynadığım için diğer ülke araçlarını satarım, kazandıklarımla rus araç alırım, pt76 57 peşindeyim ama bir türlü fiyatı inmiyordu.
elimde 5 ayrı ülke aracı satılıkda ama ne fiyat artıyo nede satış oluyordu. toplasanız 60-70gjn arası para eder.
obj292 ne kadar iyi görünsede kendi br’ında leo ların dominasyonu can sıktığından dolayı satıp iyi birşey alayım, eğer ucuz giderse açar oynarım diyordum.
daha kendi obj292 satışına 2 gün varken ilk satışlarda fiyat/alım 13,000 alıcı 1,800 satıcı şeklindeydi. 30a satanda oldu 75e satanda. hemen elimdeki 4 aracı paraya çevirdim. 53gjn yapıp alım ilanı açtım. yarım saat sürmedi ikinci obj.292 geldi. hemen 300gjn.den ilan açtım.
şuan 70gjn civarı. gaijinin kestiği %15 komisyonu bile düşseniz nerdeyse bende %15 kardayım. ama amacım beklemek ve fiyatın artmasını izlemek. hayalimdeki tankı almak. belki 2.kuponuda satabilirim ilerde. para kazanmak isteyenler değerlendirsin derim.
bu arada rusya oynayan varsa, geçen ay T-V aldım tavsiye ederim. keşke daha önce alsaymışım.
NOT : alım sayılarının yüksek olmasıyla beraber kaç kişi komik rakam yazmış bakmalısınız. mesela 100 kişi istek var. 1 kişi 20den alırım demiş, diğeri 14 öbürü 11. kalanı 0.1 gjn ise çok istenilen bir tank değildir. yan ülke araçlarının satışı yavaş olur (mesela japon uçağı 10gjnden vergim elime geçen 8.50gjn)