ByLunaci Herkese selam dostlar, iyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bıraktık gelecek yılda herkese sevdikleriyle mutlu ve huzurlu bir yıl olmasını dileriz. Bu platformda bu yıl içerisinde bir çok dost kazandık ve bir çok trolle yol verip huzuru sağladık gelecek yıllarda da burada olmaya devam edeceğiz. Ayrıca 2023′e bu konu altında bir mesajınızı bırakabilirsiniz Saygılarımızla WTTR Yönetimi
VT1-2 WT de Rusları fullediğim yıl ve ilk kez PC bozduğum yıl olduğun için hem teşekkürler hemde seni Allah kahretrsin.
ByLunaci O zaman benden de bir tane gelsin, 2023′te çok yanlış kişilere güvendim ve güvenim kırıldı ve artık farklı bir Lunaci var 😃
omegapolat nice yıllara dostlar, umarım yeni yılda eğitici videolar gelir, nolur bilale anlatır gibi çekin.
TrTaekwondo 2023′te WTTR sunucusundan kendimi afettirirken. Discorda sahte hesapla benimle dalga geçmeye çalışanları, sunucuda ben yokken arkamda neler yapıldığını kişileri çok iyi biliyordum. 2023′de kendini akıllı zannettiniz. 2024′te bir daha yapmayın. Kimseye de bulaşmayın. Kendinizi değiştirin. Bende artık eskisi kadar değilim. Olan birbirimize oluyor. Ben insan kazanmaya çalışırken siz de çok insan kaybedersiniz.2024 için dikkat edin derim. Yinede sizleri seviyorum. 2024 içinde gelecek planım war thunder türk oyuncular için güzel bir eğitim güzel bir sinematik videolar paylaşmaya umut ediyorum. 10 senelik tank oyuncuyum çünkü ben tank mühendisiyim. Cahil kalmaya artık geride bıraktım. War thunder da hemen hemen çok iyi bir oyuncu olarak sayılırım. Elbette benden daha iyileri vardır.