Herkese selam dostlar, öncelikle 2006′da samp serveri olarak kurulmuş olan ve benim de 2007′den beri aktif olarak içinde bulunduğum [Z]Group SA:Mp şu anki adıyla [Z-TR]Gamingi tekrar aktif hale getirmek için ekip toplama ve bazı yapacağımız işlemleri sizlerle paylaşmak istedim.
[Z]Group Hakkında
[Z]Group 2006’dan beri; başta GTA San Andreas Multiplayer platformu olmak üzere bir çok oyunda “oyun sunucusu” olarak hizmet veren bir topluluktur.
Ayrıca 2011 yılından bu yana topluluk oyuncularının başka oyunlarda da birlikte varlık göstermesi ile “oyuncu topluluğu” halini de almıştır.
Ve 2006′dan bu yana sunucu hiçbir zaman kapanmamış ve günümüzde halen aktiftir.
Öncelik sırasına göre açılacak olan oyun sunucuları
-[Z]Group Freeroam Fivem | GTA5 Fivem’de Freeroam sunucusu
-[Z]Group Squad Türkiye | Sadece Türk Modu olan sunucu.
-[Z]Group Counter Strike | Counter Strike 2 oyununda açılacak sunucu.
-[Z]Group Minecraft Survival| Minecraft Survival modunda açılacak sunucu.
-[Z]Group The Forest | Şuan için Forest 1 olabilirse 2. oyun için açılacak.
-[Z]Group Half Life | Half Life için açacağımız sunucu.
-[Z]Group SA:Mp | Şuan açık ama geliştirmeler yapılacak.
Toplamda 5000 oyuncu kapasitesi olacak ve oluşacak ekibe ve ihtiyaca göre yeni sunucular da açabiliriz.
Mevcut Ekip
@toreador34 / Gürkan / 30 / [Z]Nosferatu[TR] | Website & Sunucu işlemleri
@ByLunaci / Cengiz / 26 / [Z]Lunaci[TR] | Website & Lua kodlama işlemleri
@VenTureSome / [Z]VenTureSome | C# kodlama işlemleri
Ayrıca geliştirme ekibinde yer almak için @toreador34 / Gürkan / 30 ve @ByLunaci / Cengiz / 26 ile iletişime geçebilirsiniz.
17 Yıllık Oyuncu Topluluğu olan [Z-TR]Gaming yoğun istekler ve eski günlerin hatrına tekrardan aktif olarak canlandıracağız ayrıca Discord sunucusunun linkinide bırakıyorum gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.
Discord: https://discord.gg/MhtbD8E
Ayrıca zamanında yapılan bir müziğide ekliyorum.
Ayrıca o zamanlarda oyuncuların yapmış olduğu müziğinde sizle paylaşıyorum.