Merhaba,

Geforce NOW Üstünden oyunu oynuyorum, ilk başta TL olan marketim şu an Dolara dönüştü.

''Ne yazık ki Geforce Now, yerel IP’nizden farklı bir IP ile bağlanmak için proxy kullanır.
Bağlantı konumunuz sabit değilse para biriminiz varsayılan olarak USD olacaktır.
Bu durumda yerel para biriminizi kullanarak ödeme yapamazsınız.''

Support bu şekilde dönüş sağladı.

Bu durum Geforce NOW ile oynayanlara haksızlık değil midir?

Mağaza dolar olana kadar 2000TL civarında harcama yapmıştım, şimdi dolar olduğu için oyunu bırakmayı düşünüyorum.

Geforce NOW Yerel Fiyatlandırma Sorunu Haksızlık mı?

Evet
Hayır.
  • Nov 16 2023
  • 1
  • 3
  • 1
  • 0

GeForce Now’ds İstanbul sunucusu var diye biliyorum siz hangi sunucuda oynuyorsunuz?

• Sep 24 2020
  • 377
  • 988
  • 459
  • 1

ByLunaci TR-Central. İstanbul sunucusu hocam. Yinede bozdu. Oyunu sevmiştim yazık oldu

• Nov 16 2023
    • 1
    • 3
    • 1
    • 0

Normalde 30 gün boyunca TR den ip adresi aldığı zaman otomatik TR fiyatlandırmasına geçiyor.

Hesap oturumlarından giriş yaptığınız ipnadreslerini kontrol edin tavsiyem, eğer 30 günlük TR ip kaydı var ise desteğe belirt

• Sep 24 2020
    • 377
    • 988
    • 459
    • 1

ByLunaci Desteğe çok ısrar ettim, giriş kaydıda mevcut. Geforce NOW veya VPN ile bağlantı olduğu sürece bunun düzelmeyeceği normal bir bilgisayardan indirerek oynadığım zaman bir kaç hafta içinde düzeleceğini belirtti. VPN hiç açık değildi ama Geforce NOW yüzünden patladı. GFN dışında da oynama imkanım mevcut değil. GFN üstünden oynadığım bütün oyunlarda böyle bir sorun yaşamamıştım.

• Nov 16 2023
      • 1
      • 3
      • 1
      • 0

Türkiye'nin en büyük War Thunder Türk Oyuncu Topluluğu

©2020-2025 War Thunder Türkiye