omegapolat ismim polat, oyun adım omegapolat, yaşım 47 kocaelide oto servisim var, üyelerinizden conor mcgregor nickli kişi 055***** numaradan beni arayıp oyunda ettiği küfürü yüzüme etmesini söyleyebilirmisin. sırf filonuzun adı var diye şikayet etmedim, bu arada sadece öldürdüm diye küfür etti herhangi bir sataşma yok.
omegapolat numaram için internete omega garage yada polat türk usta yazması yeterli, bu arada numaramın etrafda olmasının sorunu yok cengizim, saolasın yinede
EcHo omegapolat Ne olayı ne de bahsedilen şahsı bilmiyorum abi, zaten filodan insanlarla etkileşime geçip discordda bulunan biri de değil herhalde. Ben atılması için yetkililere bildirimi yaparım, yazdıkları içinde özür diliyorum bu saatten sonra böyle bir insanın filomuzda da yeri yoktur. (edit: görür görmez ilgilendik)
omegapolat cevabın için teşekkür ederim, bireysel bir hata, keşke hatayı yüzüme yapabilse, sizinle en ufak alakası olmadığından eminim, filonuza karışmak haddime değil ama taktir sizin, oyun içi yazışmanın ekran görüntüsünü aldım lazım olursa.