BatuhanMacar Gemi savaşı olarak War thunder da donanma olmadan önce uzun süreler boyunca World of Warships oynadım. Ağaç olarak bence en doğru şekilde ağaçlar vardı ve bir maç içerisinde oynayacağınız rolünde önemi oluyordu. War thunder a donanma geldi ancak gemilerin kendi içerisinde sınıflandırılması ve o sınıflandırılma ile ilgili BR leri yok bence bu oyun zevkini ve dinamiğini değiştiren birşey yok. Sizin fikirleriniz neler ?
[silindi] World of tank blitz 5 sene oynayıp pc aldım 1 sene pc versiyonu oynadım. İyice para kasma konusu vs berbat ettiler. Oyun iyice kamuflaja dönüştürüp dandik görünümler tankın üstünde uçuşan süsler falan eklediler. Saçmaladılar pubg mobile basbaya benzedi. Can olayı arcadesi güzel. Sonra beni kanser etti. Klan savaşlarına falan katıldım emekler harcadım. Ama oyuncuların bir çoğu wargaming oyundan war thundera geçmiş ben çok gördüm. Bende 2 sene war thunder oynuyorum asla şikayetçi değilim baya rahat kasıyorum. Dürüst olmak gerekirse premium falanda aldım. Biz oyuna alıştık saçma sapan şeyler oluyor nadiren war thunder a bırakıyoruz tamamen. Oyun ufak değişime yol açtığı zamanda elbette engel oluyoruz. 😃 gemiyi konuşursak war Thunder kademeli bir şekilde araçlar ekliyor yavaş çalışıyor hemen getirebilirler de yavaş yavaş getirmeleri doğru buluyorum.
ByLunaci Botlarla savaş Gemilerini oyun içerisinden ayırdılar ama geleceğe yatırım yapmak istiyorsan ABD gemilerini kasmanı tavsiye ederim gemi getirileri şuan yüksek SL olarak, donanmaya büyük bir güncelleme gelmesi gerekiyor şuanda bana göre.
BatuhanMacar ByLunaci O ağaçları ayırmaları ilk ve güzel adımdı gerisi Muhriplerin, zırhlıların, kruvazörlerin bluewater ağacı içerisinde kendi dallar oluştumasına (tıpkı kara ağaçlarındaki tarihi ve sınıf sıralaması gibi)
ByLunaci BatuhanMacar Oyuna güncelleme şart bu konuda, ama şuan fazla araç bulunmadığı için böyle yapmış olabilirler.