ACE_ali Lütfen war thunderi açarken bu hatayı alıyorum Hata 81110012: Kritik hata. Oyun kapanacaktır. sistemim kaldırıyor önceden oynuyordum biraz bıraktım ama geldigimde bu hatayı aldım arkadaşlar destek kısmında yazanları yaptım pc fotmatladım ama olmadı .
ACE_ali ByLunaci bu 2 si ilk önce şifremi giriyom yüklenme ekranı tam açılıcak siyah ekran ve ciddi hata oyun kapatılacak işte sonra FATAL ERROR
ByLunaci Ekran kartının sürücüsü veya oyunun eksik dosyasından kaynaklanıyor gibi gözüküyor oyunu stemdan mı yoksa kendi sitesinden mı indirdiniz ? Dosya doğrulaması yapıp eksik dosyaları otomatik indirecek kendisi.
ByLunaci ACE_ali İkinci ekran görüntüsünde grafik birimiyle ilgili hata verdiği görülüyor dene tekrar. Bir de ekran kartı sürücüsü vb güncellediniz mi ? Ekran kartınız ne bu arada ?
ACE_ali ekran kartı 4850 256 bit 1 gb eskiden çok rahat kaldırıyordu 2 ay once yanı işlemci i5 3470 ram 4
ByLunaci Oyun ayarlarını en düşük seçeneğe alıp, başlangıç ekranından, grafikelr yanından Çark’a basarak açılan pencerede. Sağ altta eski ekran kartı desteğine tik koyabilir misin ? Bu arada oyuna sonradan gelen detaylı grafik modları indirdiniz mi ? (93 GB Gelen güncellemeden bahsediyorum)
ACE_ali hayır tam yüklemiştim mindeydi reis ama 39 gb olanı yükledim ama onları yükleyeyimi yüklersem sıkıntı olmaz benim için
ACE_ali açtıgımda o dediginiz eski ekran kartı destegi tikli bilmiyorum çok fazla olmadı oynamayalı olmazsa en sonunda gidip ekran kartı ram alcam yazın
ByLunaci Oyuna her güncelleme geldikçe, eski ekran kartları işlevini kaybediyor. Steam üzerinde yazan minimum sistem gereksinimleri; MİNİMUM: İşletim Sistemi: Windows 7 SP1/8/10 İşlemci: Dual-Core 2.2 GHz Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: DirectX 10.1 level video card: AMD Radeon 77XX / NVIDIA GeForce GTX 660. The minimum supported resolution for the game is 720p. DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 17 GB kullanılabilir alan